LED пури T5  A++ , с алуминиев корпус

LED пури T5 са ново поколение светодиодни тръби предназначени за директна подмяна на масово разпространените луминесцентни Т5 тръби . LED пурите се отличават с висока ефективност и енергиен клас А++, както и добър термичен мениджмънт, който гарантира дълъг живот и надеждна експлоатация.

 

Промоции


Разгледайте най-новите ни промоции на лед лампи и осветителни тела.
Поръчайте онлайн или изпратете запитване.
 
 
Mobbie-LED-Lampa-eco

LED крушка 8.5W, 4000К,240°/неутрално-бяло/ ,810lm,3 години гаранция,25000часа - директна замяна на 60W обикновена крушка /ЛНЖ/ с цокъл E27

Mobbie--LED-Tube

LED пурa Т8 еко, 1200мм,18W , 4500K / неутрално-бяло/,1900lm,3 години гаранция,50000 часа - директна подмяна на 36W луминесцентна пура

Mobbie-LED-GU5.3

Лед спот лампа 5W 2700K GU5.3 / топло-бяло/,300lm,3 години гаранция,25000 часа - директна подмяна на 35W халогенна лампа

 

Предимства на LED осветлението


С всяка изминала година хората и правителствата по цял свят стават все по-активни в действията си за опазване на околната среда.Спирането на лампите с нажежаема жичка от производство е красноречива стъпка в тази посока. До края на 2016 година и последните представители на тези лампи ще бъдат спрени от производство.

Светодиодното осветление навлиза все по-бързо в ежедневието ни.С развитието на технологиите отпада и единствената по-сериозна пречка,високата цена.По прогнози LED осветлението ще заема 75% от световния пазар до края на 2020 година.

Светлинната ефективност

Светлинната ефективност на LED осветлението е най-­голяма от всички светлинни източници.С течение на времето на пазара излязоха осветители с до150 lm/W,а в лабораторни условия стигат и 200lm/W. По-голямата част от предлаганите при нас светодиоди тела са с ефективност от 90 lm/W до 143 lm/W.

Експлоатационният срок на LED

Предлаганите от нас светодиодни осветители,в по-голямата си част имат експлоатационен срок повече от 70000 часа.

Няма излъчване на ултравиолетови и инфрачервени лъчи

Като цяло при светодиодите няма излъчване на ултравиолетови и инфрачервени лъчи

Не съдържат вредни газове или живак

Светодиодното осветление е безопасно за здравето на хората и не замърсява околната среда.

По-ниски сметки за ток

LED лампите изразходват до 80% по-малко енергия за да постигнат същия резултат.

LED лампите отделят много малко топлина при работа и имат високо цветопредаване

Това е пряко свързано с безопасността на труда и здравето на хората.
  • Подменихме всички осветителни тела на шивашката ни фабрика с LED осветители от серия"PROFFIT".Достигнахме нужните нива на осветеност с 30% по малко осветители,а сметките за ел.енергия намаляха с близо 70%.След подмяната на осветлението зрението на персонала не се натоварва,понеже липсва трептенето на светлината.
    - Стела Панайотова
  • Подменихме осветлението в настоящите си халета с LED TANGRA 160W,неочаквано за нас,осветеността са повиши от 70lx на 190lx.В същото време разходите за ел.енергия намаляха със 70%.Цените не са от най-ниските,но качеството е супер.Страхотен екип.
    - Калоян Георгиев
  •   Цялостно изпълнен светлинен проект.Невероятни LED осветители,страхотен екип. Препоръчвам
    - Радослав Атанасов

Желаете нещо повече?
Свържете се с нас за изработка на безплатен светлинен проект,
в рамките на 48 часа


Контакти